locatie Boschstraat 45 - site Roland de Vries

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

locatie Boschstraat 45

Het historische pand aan de Boschstraat 45 biedt een warme omgeving. Het stamt uit 1863 en is door architect Wilhelm Wickop ontworpen voor Petrus Regout I. Wickop ontwierp voor deze bekende industrieel ook Kasteel Vaeshartelt en de Petit Suisse, het huidige Dr. Poelsoord.

Boschstraat 45 is een open centrum voor nieuwe vormen van werken, samenwerken en begeleiden. Het is open en flexibel in zijn benadering en stabiel in de ondersteuning. Een welkome plaats voor verandering en vernieuwing.
In het pand zijn meerdere gebruikers actief. Structurele gebruikers zijn Ken Smith, Marike Kreutzkamp en Christa Meertens, elk met een zelfstandige praktijk voor psychotherapie. En de organisaties ABC Mondzorg, Praktijktaal BV en POSG, mobiliteitsvraagstukken voor overheid en zorg.
Daarnaast kennen wij flexibele incidentele gebruikers die rechtstreeks of als lid van Het Coachhuis van ons gebruik maken.

Roland de Vries*human accompany beschikt over voorzieningen zoals secretariaat en trainingsruimten. Hierdoor kunnen trainingen en workshops worden verzorgd los van de hectiek en soms ‘beladen’ omgeving van de eigen organisatie. Een ‘hei-sessie’, maar dan in de bebouwde omgeving. Door de ligging aan de rand van het oude centrum kan een ‘city-training’ aangeboden worden: een verrassende combinatie van intensief trainen en ontspannen in een van de gezellige restaurants of café’s van Maastricht. Het nabijgelegen Bassin is een aantrekkelijke toeristenhaven met afwisselende horecavoorzieningen.

Boschstraat 45 is een historisch monument dat modern gebruikt wordt, een uitstekende locatie dus. Het past bij de door Roland de Vries*human accompany gehanteerde benadering, waarbij verandering en vernieuwing wordt doorgevoerd met behoud van de kracht en het karakter van het oude.

zie ook www.boschstraat45.nl


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu